Termoventilátorok fűtésre

Hő és párakomfort az ipari és kereskedelmi létesítményekben – azaz miért válasszunk a termoventilátorokat fűtésre

A jelenlegi szabályozásokkal összhangban a Galletti energiahatékonyság növelését szolgáló fejlesztéseket hajtott végre a termoventilátoros választékán. Az ipari és kereskedelemi létesítmények fűtési rendszeréhez kínál így gazdaságos és rugalmas fűtési megoldást. Az új AREO, a szigorodó ERP előírások betartása mellett az eredeti termékkoncepció változatlanul a fokozott megbízhatóság és teherbírás maradt.
Az AREO burkolata festett acéllemez, egyedi tervezésű, lekerekített esztétikus kivitel. Az AREO sorozat 18 modelből áll, fali- (vízszintes légáram) vagy mennyezeti elhelyezéshez (függőleges légáram).
A 6 készülékméret 2-, 3- vagy 4-soros hőcserélős választékából rugalmasan kiválaszthatók a termoventilátorok kazános vagy hőszivattyús (4 soros model) fűtési rendszerekhez.

A termoventilátorok hatékonyabbá teszik a fűtési rendszert, és segítenek csökkenteni az energiaszámlát. Az ilyen típusú készülékek sokkal gyorsabbak a hagyományos fűtőtesteknél, és segítenek azonos hőmérsékletet tartani a különböző helyiségekben.

 

A termoventilátorok két fő típusa létezik: a padlóra állítható és a fali változatok. A padlóra állítható termoventilátorokat általában nagyobb helyiségekben használják, ahol a fűtés hatékonyságának növelése a cél. A fali termoventilátorokat pedig olyan helyiségekben használják, ahol a padlóterület korlátozott.

 

galletti areo termoventillator

 

A Galletti egy neves olasz gyártó, amely számos innovatív és hatékony fűtési és hűtési rendszert kínál a vásárlóknak. Az egyik legnépszerűbb terméke a termoventilátor, amely a fűtés és hűtés hatékonyságának növelésére szolgál.

A Galletti termoventilátorok kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a hatékony működést. Az elektromos fűtőelemek gyorsan és hatékonyan melegítik a levegőt, és a ventilátor segítségével juttatják el a helyiségbe. Az ilyen típusú készülékek nagyon könnyen használhatók és telepíthetők, így azonnal használatba vehetők.

 

A Galletti termoventilátorok a modern technológiák és a kiváló minőségű anyagok kombinációját használják a hatékony és energiatakarékos működés érdekében. Ezek a készülékek akár 50% -kal is csökkenthetik az energiafelhasználást a hagyományos fűtési rendszerekhez képest, és az általuk kibocsátott kevesebb szén-dioxid a környezetre is kíméletes hatással van.

 

galletti areo termoventillator

 

A Galletti termoventilátorokat széles körben használják olyan helyiségekben, mint például otthonok, irodák, kórházak, szállodák és más nagy létesítmények. A cég olyan készülékeket kínál, amelyek különféle helyiségekhez és alkalmazásokhoz igazodnak, így minden vásárlónak megtalálhatja az igényeinek megfelelő megoldást.

 

Maradt még kérdése? Tegye fel kollégánknak!