Hőszivattyúk otthonába, mint komplex megoldások otthonra

A hőszivattyúk manapság egyre népszerűbb fűtési lehetőséget biztosítanak otthonunkban. Nem csak új épültekben használják egyre többen, hanem a felújított otthonokban és családi házakban is. Évente több mint 1,3 millió hőszivattyút szerelnek fel Európában.

Nagyon halk és rendkívül olcsó működésének köszönhetően vált népszerűvé a felhasználók körében, aminek köszönhetően a gázkazánokhoz hasonlóan szabványos hőforrássá válik.

Más fűtési rendszerekkel – például a gázfűtési rendszerekkel – ellentétben a hőszivattyú az ingyenes környezeti hőt használja fel, így függetlennek számít a fosszilis tüzelőanyagoktól. A STIEBEL ELTRON kínálatában megtalálható összes hőszivattyú alkalmas arra, hogy egész évben, akár még télen is, könnyedén tudja otthonát fűteni.

A levegő-víz hőszivattyú a külső környezet levegőjéből nyeri azt az energiát, melyet felhasználva egész évben biztosítja a kellemes hőmérsékletet és a melegvizet otthonában.

A természet eddig energiaforrása a talajhő, melyet ezek a hőszivattyú típusok hatékonyan használnak fel az épületek hűtésére, fűtésére és meleg víz ellátására alkalmas a talajhő-víz hőszivattyúk.
Víz/víz hőszivattyús rendszer hatásfoka is általában magasabb a levegős hőszivattyúkhoz képest, viszont itt is jelentkezik primer oldali beruházási költség.

 

Forrás

Levegő-víz-hőszivattyú-stiebel-eltron-gyurell

Webáruházunkban Stiebel Eltron hőszivattyúk nagy választékát találja. 

Választásában segítünk hogy az igényeink a megfelelő terméket válassza ki!

 

Ajánlatunk: 

Stiebel Eltron WPE-I 59 H 400 Premium Talajhő-Víz Hőszivattyú 

Stiebel-Eltron-WPE-I-87-H-400-Premium-Talajho-Viz-Hoszivattyu