Gree 10 év Garancia

10 éva garancia gree

Gree Magasoldalfali Lakossági Berendezésekre akár 10 év Garancia

Gree légkondicionálók hazánkban nagyon népszerű termékek. A Gree elnyerte a BestBuy Award díjat és említésre került a British Enciklopédia magyar kiadásában is. 10 éva garancia gree

Termékeik által folyamatos fejlesztésekkel és előremutató megoldásokkal követik a technikai fejlődését ezzel maximálisan kiegészítve a felhasználók igényeit.

2021- ben 10 éve már Magyarországon is elérhető ez a márka! Így ezen jubileum alkalmával a Gree kiterjesztett garanciát nyújt minden kizárólag ebben az évben újonnan vásárolt Gree magasoldalfali lakossági berendezésekre.

A kiterjesztett garancia feltáteleiről és igénybevételéről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

 

De ne feledje:

A garanciaidő a termékek telepítésekor indul és termékenként / márka típusunkként változik. Azonban nagyon lényeges, hogy a teljes körű garancia kizárólag azokra a légkondicionáló készülékekre érvényes melyet évenkénti gyakorisággal karbantartottak, igazolhatóan ellenőriztek. Minden más esetben a garancia megszűnik. Figyeljen, ne hagyja ki az éves ellenőrzést! Egyeztessen időpontot a Gyurell Kft szerviz központjában éves garanciális ellenőrzésre vagy kérjen ingyenes árajánlatot!

Akár erre a termékre is:

Gree Dark X GWH09ACC-K6DNA1A Oldalfali Mono Split Klíma