Cold Plasma Technológia

cold plasma

Cold Plasma Technológia

A tavasszal virágba borul a természet, ami csodás látvány, azonban nem kedvez azoknak, akik allergiával küzdenek. Allergiás reakciót válthat ki a mogyoró, nyír, parlagfű. Főleg a lakásunk elhagyásakor erősödhet fel az allergiás reakció. Ilyen hatást válthat ki még a por és az állatszőr is egyes esetekben. Otthon mit lehet tenni annak érdekében, hogy csökkentsük ezeket a tüneteket? Mi a helyzet a szálló porral vagy az állatszőrrel otthon? A klíma berendezéssel mennyire tudjuk szűrni a levegőt?

Por és állatszőr ellen a jó védekezés a porszívózás a takarítás. A klíma készülékek technológiai fejlődésével új és újabb újításokat fejlesztenek ki a gyártók. Ilyen technológia a Cold Plasma Iongenerátorral rendelkező készülékek, amely hatékonyan tisztítja a levegőt és elpusztítja a baktériumok 90%-át.

Ez nem más, mint egy speciális szűrő aminek köszönhetően az allergiás és légúti megbetegedéses tünetekkel küzdő betegek is gond nélkül használhatják a klímát. Az ionszűrő vagy ionizátor készülék a levegőben lévő apró spórákat és allergéneket de akár az atkákat is szűri és elpusztítja. Aktív oxigén molekulák segítségével a rossz szagokat (cigarettafüst, állatszag…) megszünteti, így a komfort érzetet növeli otthonunkban. Aktív szén szűrű és fotokatalikus szűrő és ion szűrő is beépítésre került ebben a technológiába. A sterilizációs funkciója megakadályozza, hogy a baktériumok a légkondicionálóba kerülés után újra kikerüljenek a légtérbe és újra fertőzzenek. A klíma készülékek hatását a korona vírusra már előző cikkünkben tárgyaltuk.

Gree Multi beltéri Lomo Plusz ITT érhető el

Gree Lomo Plus

Gree Multi beltéri Lomo Plusz GWH18QD-K6DND6B/I Oldalfali Multi

Gree Multi beltéri Lomo Plusz GWH18QD-K6DND6B/I Oldalfali Multi

Csökkenti a szálló por koncentrációját is mely allergia vagy asztma esetén fontos szempont lehet a közérzetünk javítására.  A Cold Plasma technológia a levegőben jelen levő vírusok számát is csökkentheti így például az influenzáét ezáltal a légúti betegségek kockázatát is. Azok jelenlét nem erősíti fel.

Fisher Summer FSAI-SU-184BE3 ITT érhető el

Fisher Summer FSAI-SU-184BE3 / FSOAI-SU-184BE3

Fisher Summer FSAI-SU-184BE3 / FSOAI-SU-184BE3

Fisher Summer FSAI-SU-184BE3 / FSOAI-SU-184BE3

A technológia nem csak az allergiában szenvedőknek tökéletes, hanem akár gyerekes családoknak is. Az ilyen típusú készülékeket használják orvosi helyiségekben is illetve termelés gyártás során ahol ilyen higiéniai előírások rögzítve vannak.

Készülékek működésére, technikai feltételek mérlegelésével kollegáink szívesen adnak szakmai tanácsot.

Keressen bizalommal elérhetőségeinken minket!